Ewald BV
Het installeren van technische installaties in Noord Nederland
Naar website
Ewald Boerma
nieuwbouw & renovatie duurzame energie service & onderhoud
Naar website

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Halverwege de jaren '80 is er een nieuwe ontwikkeling geweest op het gebied van veiligheid en preventie; de introductie van de gecertificeerde inbraakbeveiliging. Ewald heeft zich sindsdien gespecialiseerd in deze systemen.

'Veiligheid voor particulieren' en 'Continuïteit voor bedrijven en instellingen'

Inmiddels bestaat de afdeling Beveiliging uit een vijftal medewerkers die allen bevoegd zijn alarminstallaties te projecteren, installeren en onderhouden. Om inbrekers buiten de deur te houden is een logische eerste stap het aanbrengen van goed(gekeurd) hang- en sluitwerk. Hiermee begint het beveiligen van ieder pand. Maar een inbreker die doorzet en dit eerste 'beveiligingsniveau' weet te trotseren, heeft vervolgens vrij spel een woning of bedrijfspand binnen te dringen en attractieve goederen mee te nemen.

Alarmsystemen
Juist hiervoor bestaan er alarmsystemen, die als primair doel hebben tijd te winnen of beter 'géén tijd te verliezen'. Het winnen van tijd gebeurt door vroegtijdige detectie en snelle alarmering. Vervolgens is het aan de alarmopvolger om direct actie te ondernemen en de inbraak in de kiem te smoren. Op de locatie waar de inbraak plaatsvindt wordt er door middel van optische (flitslicht) en akoestische (sirene) alarmgevers aangegeven dat de inbreker ontdekt is en dat opvolging onderweg is.

Copyright © 2014 EWALD b.v.
Home Sitemap Contact