Ewald BV
Het installeren van technische installaties in Noord Nederland
Naar website
Ewald Boerma
nieuwbouw & renovatie duurzame energie service & onderhoud
Naar website

Slim met energie

Energiebesparend installatiewerk

“Met mensen meedenken om het energieverbruik te minimaliseren.” Ewald Boerma uit Surhuisterveen is één van de vier bedrijven die onder de naam ‘Slim Dwaande’ werkt. Het gezamenlijke doel van de bedrijven van Slim Dwaande is het besparen van energie.

Ewald Boerma kan een grote bijdrage leveren aan het energiezuiniger maken van woningen. Daarbij kan onder meer worden gedacht aan plaatsing van zonnepanelen. Ook kan het installatiebedrijf luchtwater- en waterwater-warmtepompen leveren. Deze twee soorten warmtepompen verwarmen de woning via elektriciteit in plaats van gas. In de meeste gevallen gaat dat in combinatie met vloerverwarming en of convectoren.De twee warmtepompen leveren tevens warm water voor douche, bad, wastafel en keukenmengkranen. Ewald Boerma adviseert bovendien om in deze gevallen elektrisch te koken zodat de woning geheel gasloos is.

Ewald Boerma werkt onder de vlag Slim Dwaande intensief samen met bouwbedrijf Kootstra Van der Veen, glashandel Hoekstra en Woningkeur Surhuisterveen.

Meer informatie

Copyright © 2014 EWALD b.v.
Home Sitemap Contact