Ewald BV
Het installeren van technische installaties in Noord Nederland
Naar website
Ewald Boerma
nieuwbouw & renovatie duurzame energie service & onderhoud
Naar website

Keuringen

Keuringen

Verzekeraars vragen soms aan hun zakelijke klanten periodiek de elektrische installatie te laten keuren. Want branden ontstaan vaak door falende elektrische voorzieningen. Dus los van de vraag van verzekeraars doet u er goed aan om periodiek uw installaties te laten keuren. Ewald verzorgt deze NEN 3140 keuringen voor uiteenlopende organisaties.

NEN 3140 en NEN 50100

Machines en (hand)gereedschappen dienen in het kader van de VCA wetgeving 'veilig werken' jaarlijks te worden gecontroleerd. Deze keuringen, uitgevoerd volgens de regelgeving in NEN 3140 en NEN 50100 kan een keurmeester van Ewald voor u uitvoeren. In overleg met u als opdrachtgever wordt er een inspectiefrequentie bepaald voor het uitvoeren van deze werkzaamheden.

Elektrisch gereedschap

Ook het handgereedschap zoals boormachines, schuurmachines, stofzuigers en batterijladers, maar ook verlengkabels, verdeeldozen in kantoorruimtes dienen regelmatig gecontroleerd te worden. Onze specialisten op dit terrein beschikken over de kennis, de vaardigheden en speciaal gereedschap om de veiligheid binnen uw bedrijf te optimaliseren.

Copyright © 2014 EWALD b.v.
Home Sitemap Contact