Ewald BV
Het installeren van technische installaties in Noord Nederland
Naar website
Ewald Boerma
nieuwbouw & renovatie duurzame energie service & onderhoud
Naar website

Oplossingen

Warmte en comfort

Een CV ketel moet energiezuinig zijn, uw woning aangenaam verwarmen en voldoende warm water comfort geven. Kies daarom bij de aanschaf van een nieuwe ketel voor een gerenommeerd merk en een type ketel die is afgestemd op de inhoud van uw woning.

Een voorbeeld van een CV ketel waar wij erg tevreden over zijn:
De Intergas Kombi-Kompakt HRE 28/24 Combi is een betrouwbare combiketel die dankzij zijn innovatieve warmtewisselaar en rookgasaansluiting, optimaal rendement heeft. Het cv-water stroomt rechtstreeks door de warmtewisselaar, zodat de rookgassen maximaal afkoelen en de condensatiewarmte optimaal wordt benut. Dit toestel is voorzien van een traploos modulerende regeling, die ervoor zorgt dat het vermogen van de ketel automatisch wordt aangepast aan de warmtebehoefte. Zo stookt u dus zuiniger en efficiënter.

Kenmerkend voor de Intergas HRE is de gepatenteerde warmtewisselaar met gescheiden kopercircuits. Tapwater wordt hier rechtstreeks in de warmtewisselaar verwarmd. Dit zorgt ervoor dat er minder onderdelen nodig zijn, waaronder een storingsgevoelige driewegklep.

De Intergas Kombi-Kompakt HRE 28/24 Combi heeft een warmtecapaciteit van 7,6 - 23,4 kW en warm water comfort CW4.

Copyright © 2014 EWALD b.v.
Home Sitemap Contact