Ewald BV
Het installeren van technische installaties in Noord Nederland
Naar website
Ewald Boerma
nieuwbouw & renovatie duurzame energie service & onderhoud
Naar website

Comfort zone

Creƫer de perfecte comfortzone

Honeywell, specialist in verwarmingsregelaars en een van ’s werelds toonaangevende producenten van thermostaten, lanceert evohome. Dit is een nieuwe, intelligente en draadloze verwarmingsregelaar die de warmte in alle kamers in een huis apart regelt. Hierdoor profiteren bedrijven en consumenten van de juiste temperatuur, op de juiste plek, op het juiste moment. Met de slimme zoneregeling is het mogelijk alleen die ruimten te verwarmen die in gebruik zijn, in plaats van constant het hele huis. Dit bespaart tenminste veertig procent aan energiekosten volgens Brits onderzoek. Met evohome stellen gebruikers tot maximaal twaalf zones in. Zo is de warmte in elke ruimte individueel te regelen voor maximaal comfort en efficiënt energiegebruik. Tot 75 procent van een gemiddelde energierekening bestaat immers uit verwarming en warm water. Dus of een bewoner nu thuiswerkt of een avond weg is met vrienden – evohome biedt altijd de kans om energie te besparen.

Met de gebruiksvriendelijke evohome-app is het daarnaast mogelijk de verwarming op afstand in te stellen, ook per kamer. Hierdoor regelt de gebruiker zijn verwarming bijvoorbeeld vanaf het vliegveld, op vakantie, het werk, in een restaurant, maar ook thuis op de bank. De app draagt daardoor eveneens bij aan de besparing op energiekosten. Een ander voordeel is dat evohome ervoor zorgt dat het huis comfortabel verwarmd is bij thuiskomst. De app is verkrijgbaar voor zowel iOS als Android.


Evohome combineert een reeks slimme technologieën waardoor het comfort thuis eenvoudig te vergroten is. Het systeem weet wanneer er ergens een raam openstaat en past hier de verwarmingsinstelling op aan. Daarnaast is evohome in staat om te ‘leren’ hoe het huis opwarmt en afkoelt gedurende de seizoenen. evohome is meer dan een thermostaat, het vormt het ‘brein’ van de centrale verwarming in huis. Intuïtieve regelingsfuncties betekenen dat instellingen eenvoudig te veranderen zijn indien nodig. Zo is het mogelijk de verwarming later in te schakelen bij een latere thuiskomst.

Evohome is eenvoudig te installeren door ons, zonder hak- en breekwerk. Het systeem communiceert draadloos binnenshuis en is geschikt voor stadsverwarming en alle cv-ketels inclusief radiatoren en vloerverwarming.

Honeywell levert evohome in een aantal kleuren die eenvoudig inpasbaar zijn in elk interieur. Daarnaast beschikt evohome over een touchscreen met hoog contrast en een modern design.

Copyright © 2014 EWALD b.v.
Home Sitemap Contact